Zondag 15 april een regenachtige ochtend maar met goed weer voorspeld stond het voorjaarstoernooi gepland. Om 12.00 uur verzamelde zich een groep van 14 spelers die de uitdaging aangingen om een strokeplay wedstrijd te spelen van 2 x 10 holes met pauze in de schuilhut op onze prachtige en toch nog steeds uitdagende par 3 baan op de Golferij.

Half 1 werd gestart en met een door loting vastgestelde flightindeling gingen de 4 groepjes van start. Er werd met wisselend succes afgeslagen en doorgespeeld en met de nodige aaahs en yessss en …..typische golftermen werd er uitgeholed. Al op de tweede hole na de start een heel luide : jaaaaaa hole in one !!!!! Pieter van Slobbe was de gelukkige op hole 5. Gefeliciteerd! Na 10 holes was er pauze met een hapje en een drankje en werd er door loting een nieuwe flight indeling samen gesteld. Het weer was ons gunstig gezind en het zonnetje kwam er lekker bij en misschien wel door de korte pauze werden de tweede 10 holes heerlijk relaxed gespeeld. De neary werd verbeterd door Remy die hem toch al had en er werd nog een birdy gespeeld door Paul. Even na vieren was een ieder weer terug op het terras bij het clubhuis en volgde de prijs uitreiking. De neary op hole 4 was voor Remy. Birdie prijzen voor Paul en Remy.

Strokeplay uitslag wedstrijd:
Met 78 slagen: Jeroen
Met 69 slagen, mister hole in one: Pieter
Met 63 slagen: Hans

Het was weer een heel gezellig toernooi en voor degene die dit lezen en er niet bij konden zijn, volgende keer beter en doe vooral mee: het gaat om de gezelligheid !!!!!

Wij bedanken wederom Hans Mirck voor het schrijven van weer een prachtig wedstrijdverslag.