De Golferij bedankt Hans Mirck voor het schrijven van het wedstrijdverslag van onze eerste maandbeker van dit seizoen!

De eerste maandbeker van 2018 van de Golferij werd gespeeld op de baan van de Semslanden in Gasselte. Prachtig weer en 21 deelnemers die er weer zin in hadden om de strijd op de grote baan aan te gaan. De Semslanden is druk bezig om hun mooie baan nog aantrekkelijker te maken met spannende waterpartijen en listige benaderingen van de green en als straks overal weer gras op staat zal voor menigeen de uitdaging nog groter zijn.
Er werd gespeeld in 2 categorien met de longest op hole 5 en de neary op hole 8. De laatste hole op 9 is de eiland hole voor het terras en dat is vooral leuk voor de flights die het eerst binnen zijn want die kunnen dan vanaf het terras hun aahs en ooohs en plonssss en applaus laten horen.
De neary is gewonnen door Arjen Noorman, de longest dames is gewonnen door Monique Veldt, de longest heren is gewonnen door ( surprise ! ) Rob de Bruin.
De birdy prijzen : ja ja echte birdys !!
Bram Speek en Wim Klomp !!
Uitslag stableford 0 tot 36  Renee Frieswijk met 20 punten.
Uitslag stableford 36 tot 54 en daarmee ook overall winnaar van deze maand en winnaar van de wisselbeker en houder van de speciale parkeerplaats deze maand op de Golferij is geworden Merlijn Slobbe met 21 punten. Alle winnaars gefeliciteerd met de behaalde resultaten en natuurlijk alle deelnemers bedankt voor een gezellige middag golf.

De volgende maandbeker is zaterdag 28 april bij golfclub Martensplek in Tiendeveen. Alweer een mooie baan en hopelijk mogen we dan nog meer enthousiaste golfers begroeten die strijden om de maandbeker van de Golferij.

Tot ziens!