Zaterdag 26 mei was het eindelijk zover, de maandbeker wedstrijd op de Gelpenberg! Een prachtige (maar ook erg moeiljike) baan waar menigeen naar uitkeek om te gaan spelen. Met 27 enthousiastelingen reisden we af naar Aalden om weer voor de wisseltrofee te strijden. De wedstrijd was deze keer een beetje anders dan anders, we speelden namelijk in plaats van 9 holes, 18 holes!

 

Zoals velen al wisten zou het een pittige wedstrijd gaan worden en de hoge zomerse temperatuur leverde daar niet altijd een positieve bijdrage aan. Desondanks gingen alle flights vol goede moed van start en hebben we ontzettend kunnen genieten van de prachtige golfbaan in Aalden!

 

Uiteraard zijn er ook weer een aantal prijzen uitgegeven. De longest op hole 9 werd bij de heren gewonnen door Bram Speek en bij de dames door onze eigen Marli! Ze kreeg daarna de smaak te pakken en sleepte ook op hole 12 de neary in de wacht.

 

Maar wat is een maandbeker zonder winnaars?! Op de derde plaats is geëindigd Geert Damhoff, op de tweede plaats Joost Rovers en op de eerste plaats, met maar liefst 43 stablefordpunten, Remy de Boer! Voor deze ontzettende goede prestatie mag hij de parkeerplek voor een maand in gebruik nemen en de wisselbeker voor een maand mee naar huis en volgende maand op Golfbaan Zuid-Drenthe in Erica verdedigen.

 

We hebben ontzettend genoten van de prachtige dag, op een prachtige baan! We kijken nu al weer uit naar de volgende maandbeker op een van de mooiste 9-holesbanen in het land, namelijk Golfbaan Zuid-Drenthe in Erica. Heb je je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet langer en zorg dat je er de volgende keer bij bent!