Gisteren was het FUN-toernooi en wát een leuke dag hebben we gehad!

Rond 15.00 uur gingen de 25 deelnemers van start, zonder te weten wat hen te wachten stond. Het FUN-toernooi bestond uit 8 onderdelen, waaronder zittend afslaan, putten met tennisballen en een driver, een bunker-challenge en nog veel meer! Rond de klok van 18.00 uur kwamen alle spelers weer binnen en kon er met z’n allen heerlijke mosselen of saté gegeten worden.

Uiteraard was er ook een prijsuitreiking. Omdat er verschillende onderdelen waren waar je juist punten moest scoren, maar ook holes waar je weer zo min mogelijk slagen moest maken, was het hele opgave om als winnaar uit de verf te komen. Maar na vele berekeningen kwamen er toch echt twee winnaars naar voren: Hans en Yuri! Van harte gefeliciteerd met de overwinning. Rob won op hole 3 de neary prijs.

Het was een erg geslaagde middag en we hopen dat dit een leuke opwarmer was voor onze maandbeker die op 25 augustus gaat plaatsvinden of Golfclub Holthuizen! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel via deze link: https://www.golferij.nl/…/maandbeker-augustus-golfclub-hol…/