Wij willen Hans Mirck bedanken voor het schrijven van het wedstrijd verslag van afgelopen zondag:

Zondagmiddag tegen twaalf uur was de briefing van alweer een gezellig toernooi op de Golferij. Het Pepernotentoernooi ging van start met 16 mensen die er veel zin in hadden. Er werd gespeeld in 2 categorieën en na de eerste 10 holes was er een pauze in de schuilhut met een hapje en een drankje. De flights werden opnieuw samengesteld en toen konden er nog 10 holes gelopen worden. Diverse deelnemers liepen op laarzen en dat was niet geheel onverstandig ! Het was opvallend dat de tweede ronde een stuk luidruchtiger was dan de eerste. Er is goed gespeeld en dat bleek wel uit de scores want in totaal zijn er 11 birdies geslagen. Er werd voor het eerst om een neary gestreden en wel op hole 4. Slechts 1 bal kwam hiervoor in aanmerking van de totaal geslagen 60 ballen.

Na afloop was een ieder blij om weer in het warme clubhuis te zijn alwaar de sterke verhalen goed op gang kwamen. Nadat een ieder voorzien was van een drankje en een hapje volgde de prijsuitreiking. In de tweede categorie was de winnaar Be Zwart met 77 slagen in totaal. In de eerste categorie was Adrie Arts net als vorig jaar de beste met 66 slagen in totaal. De neary prijs was voor Rob van der Land. De aanmoedigings prijs was  voor Brigitte Stekelenburg die het totaal van 109 slagen liet noteren. Het was alweer een gezellig toernooitje en nadat we van Adrie een dankwoordje en een drankje hadden gekregen en we nog even konden genieten van de sterke verhalen met een bitterballetje ging een ieder langzaamaan weer op huis aan.

30 december spelen we het eindejaarstoernooi en dat wordt een gezellige funwedstrijd!
Geef je op en laat je verrassen door het team van de Golferij!!! Het wordt een gezellige middag die om 12.00 uur start. Er zal gestreden worden om de gouden oliebol en er zullen diverse onderdelen van het golfspel op bijzondere manieren uitgelicht worden. Opgeven kan via de website, onder het kopje activiteiten of klik op de volgende link: https://www.golferij.nl/evenementen/eindejaarstoernooi-2/

Tot 30 december!

Het was een gezellige boel, na afloop in het clubhuis!