Zaterdag 27 Juli 2019 Maandbeker Martensplek.

Het was wederom een prachtige dag om te golfen, en deze keer trokken de deelnemers van de maandbeker naar golfbaan Martensplek in Tiendeveen om te gaan strijden om de prijzen.
Het ontvangt bij golfbaan Martensplek was zeer hartelijk en nadat de deelnemers een drankje gehad hadden, een aantal ballen op de driving-range hadden geslagen en hun put-skills geoefend hadden, kon de maandbeker van start gaan!
We speelden de eerste 9 holes, en de eerste hole was meteen de Longest hole.

Er werd sterk gespeeld door alle deelnemers en om de deelnemers wat af te koelen kwam de wedstrijdleider halverwege weer langs met verfrissende raket ijsjes. De eerste flight was om 13:45 alweer binnen, en toen de laatste flight ook gearriveerd was, kon de uitslag worden opgemaakt, en deze was als volgt:
In de categorie stableford (Handicap 28 t/m 54) werd de winnaar met een fantastisch aantal van 29 stableford punten:
Janna Balsters!
In de categorie strokeplay (Handicap 27 t/m 0) werd het wederom zeer spannend, maar de uiteindelijke winnaar met een score van 37 werd:
Maarten Burger!

De Longest bij de dames ging naar: Monique v/d Linden
De Longest bij de heren ging eveneens naar: Maarten Burger
De Neary ging deze keer naar debutant: Ronald van Bruggen

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Alle deelnemers bedankt voor jullie aanwezigheid, inzet en bovenal gezelligheid!
We hopen jullie natuurlijk de volgende maandbeker weer terug te zien, deze zal gespeeld worden op 24 augustus in Glimmen bij de Noord-Nederlandse Golf & Country Club. Opgeven kan via de site of aan de bar.

Tot ziens bij de Golferij!
Team Golferij