Zaterdag 24 augustus 2019 maandbeker Glimmen

Met 33 graden op de thermometer gingen de deelnemers van de maandbeker deze keer richting Glimmen, om de maandbeker te spelen op de golfclub van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club. Er was een goede opkomst van 26 deelnemers, en zij gingen in flights van drie personen om 13 uur van start!

De Noord-Nederlandse Golf & Country club, een prachtige omgeving, mooie lange fairways, lastige doglegs, en bunkers op plekken waar je ze niet verwacht, kortom een mooie baan om te spelen.

Er werd wederom in de bekende 2 categorieën gespeeld, en deze keer was het bloedstollend spannend in de categorie strokeplay! De wedstrijdleiding bekeek de 1e flight van zeer dichtbij en constateerde dat Rob van der Land en Yuri van Dinteren zeer aan elkaar gewaagd waren, uiteindelijk ging Rob er met de eer vandoor, door op de laatste hole met 1 slag verschil te winnen! Maar… was dit genoeg voor de eindzege?
In de 2e flight liep Remy de Boer erg sterk te spelen, en in de laatste flight waren Rombout van der Wal en Hans Mirck zeer aan elkaar gewaagd! Ook in flight 4 zat iemand om rekening mee te houden, namelijk Monique van der Linden! En in flight 6 waren de gebroeders Smit een onderling duel aan het uitvechten, waarbij Dolf uiteindelijk aan het langste eind trok!

De winnaars van deze warme maar enorm spannende maandbeker waren als volgt:
– De Neary voor zowel dames als heren ging naar: Monique van der Linden!
– De Longest bij de dames ging naar: Monique van der Linden!
– De Longest bij de heren ging naar: Remy de Boer!

– De winnaar van de categorie Stableford is geworden: Dolf Smit!
En een gezamenlijke 2e plaats en 3e plaats voor Ton Brakema & Chris Baarveld!
In de categorie Strokeplay was er een gedeelde 2e plaats voor: Hans Mirck, Rob van der Land en Rombout van der Wal.
– Maar de uiteindelijke winnaar is geworden: Remy de Boer!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Alle deelnemers bedankt voor jullie aanwezigheid, inzet en bovenal gezelligheid!
We hopen jullie natuurlijk de volgende maandbeker weer terug te zien (tevens de laatste maandbeker) deze zal gespeeld worden op zondag 29 september, op Golfclub de Semslanden te Gasselternijveen. Bij de laatste maandbeker zal ook de overall winnaar van dit seizoen bekend worden gemaakt, dus wees erbij!

Tot ziens bij de Golferij
– Team Golferij