Afgelopen zaterdag 20 april stond de 2e maandbeker van dit jaar op het programma. We reden met 29 deelnemers richting het pittoreske en zonnige Zeijerveen .
Om 14:00 uur ging de eerste flight van lut Rood van start. En een uur later nadat sommige mensen hun tosti eindelijk op hadden en iedereen tevreden was met zijn/haar flight -genoten waren alle deelnemers de baan op!

De wedstrijd werd wederom opgedeeld in 2 categorieën namelijk:
1e categorie: handicap 0 t/m 27
2e categorie: handicap 28 t/m 54
En of het nou aan het prachtige weer lag, de mooie omgeving van Zeijerveen of dat Fc Groningen moest voetballen tegen Ajax, er werd wat gehaast gespeeld bij deze 2e maandbeker en hierdoor waren er helaas ook geen birdie prijzen uitgereikt. Desalniettemin werd er flink gestreden om de eer van de overwinning en werd het nog spannend bij de prijs uitreiking.

De winnaar van de 1e categorie is geworden: Michael ter Veer met een keurige 21 stableford punten!
De winnaar van de 2e categorie werd nog even spannend, want er waren 2 deelnemers met exact hetzelfde aantal slagen, dit waren Rob de Bruin en Geert Damhoff. Uiteindelijke winnaar is geworden: Rob de Bruin!

Namens de Golferij willen wij alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en inzet, en we zien u graag terug bij de volgende maandbeker die zal gespeeld worden op 25 Mei op de Gelpenberg in Aalden!

Sportieve groet, Team Golferij