Verslag Laddertoernooi 2019

Zaterdag 9 november , een gure herfstdag, maar dat weerhield de diehards van de laddercompetitie niet om het gezellige afsluit toernooi te spelen. Met 13 mannen en vrouwen werd er gestreden op de par 3 en ja hoor : op iedere green lag weer een ladder in de weg. Dit gaf wel een leuk resultaat als er een bal op kwam of zelfs tussen de sporten lag.
Na 7 holes was er een kleine pauze in de schuilhut waar er warme chocomelk en gluhwijn genuttigd kon worden. En met deze hartverwarmende dranken in het toch wel koude lichaam werd er verder gespeeld.
Uiteindelijk was een ieder toch wel blij om weer in het warme clubhuis terug te zijn alwaar onder het genot van een drankje werd overgegaan op de prijsuitreiking. Voor de tweede en derde plaats was er nog een shoot out nodig tussen Geert en Rombout, die beiden waren geëindigd met 52 slagen over 15 holes. Er werd geput in het marmotten bord en Rombout liet gelijk blijken wie de beste was, 100 punten!
Einduitslag van het toernooi was: Geert 3de, Rombout 2de en Hans met 48 slagen 1ste. Voor iedere winnaar was er een leuk prijsje.
Gelijk volgde de uitslag van de ladder competitie en ook daar was Hans degene die met de eerste prijs aan de haal ging.
Volgend jaar hopen we op nog meer deelname aan de gezellige ladder competitie!

Team Golferij