Zondag 13 oktober 2019, Laatste maandbeker Semslanden

Op zondag 13 oktober werd de laatste maandbeker van dit jaar gespeeld, zoals gebruikelijk werd deze gespeeld op de Semslanden in Gasselternijveen.
Het beloofde een spannende dag te gaan worden, aangezien de Overall maandbeker winnaar bekend gemaakt zou worden, en het nog spannend werd wie deze prestigieuze  prijs zou winnen! De prijs bestaande uit eeuwige roem, de naam van de winnaar op de muur in het clubhuis en de parkeerplek vlak voor de deur van het clubhuis.

De dag begon nogal regenachtig, maar gelukkig werd het rond 1 uur droog, en konden de deelnemers zonder natte kleren van start gaan.
De prachtige baan van de Semslanden is uiteraard welbekend voor de deelnemers, maar de vele regen maakten weer een extra uitdaging deze dag.

Rond half 4 kwamen de eerste flights binnen, en konden ze genieten van de door de wedstrijdleiding geregelde bitterballen en drankjes. Nadat iedereen binnen was, trok de wedstrijdleiding zich terug om zich te buigen over de scorekaarten en de dagwinnaars. Uiteraard werd ook de overall jaar- winnaar bekend, en het was nog een hele klus voor de wedstrijdleiding om dit uit te rekenen.

De uitslag van de laatste maandbeker was als volgt:
De Neary werd gewonnen door Andre van den Bos, de Longest bij de heren ging naar: Yuri van Dinteren en de Longest bij de dames ging naar: Monique van der Linden.

De winnaar van de Stableford (handicap 54 t/m 27) ging naar: Jesse Lammers
De winnaar van de Strokeplay (handicap 0 t/m 27) ging naar: Erik Mos
En de overall maandbeker winnaar van dit jaar is geworden: Remy de Boer!

Volgend jaar gaan wij bij de maandbekers over op een nieuw punten systeem, deze is te vergelijken met het punten systeem van de Formule 1, en zal op basis van minimale deelname en de behaalde scores zijn. Dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk maandbekers mee speelt, om zo de meeste kans te maken om het Remy de Boer volgend jaar moeilijk te maken!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de gezelligheid, en we zien jullie hopelijk volgend jaar in Maart weer terug, voor de eerste maandbeker van het jaar.

Tot ziens op de Golferij!
Team Golferij