De Semslanden aanbieding

De Golferij Eelde – Groningen heeft een samenwerkingsverband met golfclub de Semslanden in Gasselternijveen. Onder andere alle praktijkexamens worden gehouden op de golfbaan van de Semslanden. Speciaal voor alle jaarkaarthouders van de Golferij heeft De Semslanden een aantal prachtige aanbiedingen, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer!


Het 9 holes, Par3 lidmaatschap
Voor de beginnende golfer; een 9 holes Par3 baan lidmaatschap; de negen holes variëren in lengte van 60 tot 110 meter en zijn een mooie aanvulling op de PAR3’s van de Golferij.
Normaal betaal je voor het lidmaatschap van de Par3 baan van de Semslanden €144,- (per jaar). Voor alle jaarkaarthouders van de Golferij geldt: als je nu lid wordt van de PAR3 baan van de Semslanden betaal je slechts €100,- (per jaar, tot einde december 2021).


Het 9 holes lidmaatschap
Voor de beginnende en de gevorderde golfer; Het 9 holes lidmaatschap, de Hondsrug of Boerveen. In plaats van 18 holes word je 9 holes lid. Je
speelt de ene week op de Hondsrug-9, de andere week op de Boerveen-9.
Wanneer je nu 2021 lid wordt van dit 9-holes lidmaatschap van De Semslanden, betaal je slechts € 660,- in plaats van de normale € 705,-


Het 18 holes lidmaatschap
Voor de gevorderde golfer die graag 18 holes speelt; Als je nu lid wordt, dan betaal je voor het jaar 2021 € 995,- voor het volledige 18-holes lidmaatschap in plaats van de gebruikelijke € 1.045,-

Je mag gedurende de resterende weken van 2020 al gebruik maken van jouw nieuwe lidmaatschap!
Dat geldt voor alle drie de aanbiedingen.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de Golferij of de Semslanden? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw e-mail *

Onderwerp

Jouw bericht

Door ondertekening van dit aanmeldformulier geeft u toestemming aan De Golferij voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Golferij.