Project Description

Om 16.00 uur was het dan zo ver, na de briefing van Hans liepen 20 enthousiastelingen vol goede moed naar de 5 holes om te gaan beginnen aan het Gezelligheidstoernooi. De vorm was strokeplay, met nog een extra uitdaging in de rough van hole 5, namelijk een chippingwedstrijd. De planning was om het rondje 3 keer te maken, maar na dat het eerste rondje gemaakt was bleek dat wij hier al een uur over hadden gedaan. Iets té gezellig misschien?! Na een intensief overleg werd de weloverwogen beslissing gemaakt om de wedstrijd in te korten van 3 rondes, naar 2 rondes. Iedereen stemde toe, omdat ze allemaal al gehoord hadden over de heerlijke spare-ribs van Jop en de geweldige saté van Hans.. Nog even de holes afmaken en dan lekker aan de BBQ!

Eenmaal aangekomen in het clubhuis ging de wedstrijdleiding direct aan de slag met het uitrekenen van de uitslagen en het bepalen van de winnaars. Aangezien het toernooi in twee categorieën was verdeeld, waren er meerdere prijzen te vergeven. Maar in de categorie HCP 0 t/m 29 bleek het nog spannend te zijn.. Albert en Jos hadden exact het zelfde aantal slagen waardoor er nog een shoot out gespeeld moest worden! Ennnnn…. Jos is de winnaar! In de categorie HCP 30 t/m 54 kwam Janna naar voren als de winnaar. Ontzettend goed gedaan Janna en Jos! Ook deze keer was er weer een aanmoedigingsprijs, namelijk een prachtige wisseltrofee in combinatie met een half uur gratis golfles, aangeboden door Gerrald. Dit keer ging Jan er met de buit vandoor, maar wel onder de voorwaarde dat hij de wisseltrofee volgend jaar niet meer mee mocht nemen ;).

Het was een ontzettend leuke dag en het bleef nog gezellig tot in de late uurtjes.

De Golferij wil jullie allemaal bedanken voor een erg leuk en gezellig toernooi en in het bijzonder bedanken wij Hans en Jop, voor het bereiden van het heerlijke vlees voor de barbecue!

Houden jullie de activiteiten pagina in de gaten voor de komende toernooitjes en maandbekers? Graag tot dan!