Op een van de mooiste dagen ooit in oktober speelden we de laatste Maandbeker van het seizoen. Alhoewel er ook stemmen opgaan om volgende maand nog een extra Maandbeker in te lassen, zodat we zo optimaal kunnen genieten van het mooie weer in deze naherfst van 2018. Wat een contrast met de Golferij Open!

Een vleugje fanatisme

De tweede 9 holes waren deze keer het decor van deze Maandbeker. Met 33 deelnemers een prima bezetting. Alle toppers die nog kans maakten op de overall-overwinning waren aanwezig. Allemaal gezellige flights met een vleugje fanatisme. De neary ging naar Shirley, terwijl Ranaa en Erik het verst sloegen. Daar gingen de eerste 3 flessen wijn. De volgende flessen gingen naar Hans Mirck, die derde werd, en Joost Rovers, die tweede werd. Maar de mooiste fles wijn ging naar José, die zaterdag het veld aanvoerde met 25 punten. Een prima prestatie!

Overall-winnaar

Eervolle vermelding was voor Joost Rovers, die dit seizoen drie keer een tweede prijs te pakken had. Maar overall-winnaar werd Remy. Hij won de Maandbeker dit seizoen liefst twee keer. Jaap stal nog even de show en bedankte, als winnaar van de vorige Maandbeker, de organisatoren Ranaa en Marli met een reep chocolade. Het leverde hem een pak zoenen op. Met deze actie zal Jaap ook zijn fietsplek veilig hebben gesteld. Remy kan zijn auto de komende maanden in ieder geval dicht bij het clubhuis neerzetten.