Een gezond, sportief en gelukkig 2021 gewenst!

De Golferij wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2021 toe.
Het jaar 2020 was natuurlijk een wat minder jaar qua toernooien, evenementen en andere leuke activiteiten, maar dat gaan we in het nieuwe jaar helemaal goed maken! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen op de maandbekers, ladderwedstrijden, fun-toernooien, Golferij duo golf toernooien, de Golferij Open en nog veel meer. Hopelijk kunnen we dit jaar weer gezellig met z’n allen alle geweldige activiteiten van de Golferij beleven!

Waanzinnige aanbieding Handicap 54 opleiding!

Zit jij eraan te denken om je Handicap 54 (voormalig GVB) te halen? Ken jij nog iemand die eraan zit te denken zijn of haar Handicap 54 te halen? Of ken jij iemand waarmee jij graag zou willen gaan golfen en de beginselen nog niet vaardig is? Kies dan voor deze spectaculaire aanbieding en wellicht staan jullie samen binnenkort op de golfbaan! Haal je handicap 54 bij de Golferij en ontvang nu €100,- korting op jouw opleiding, en nog eens €54,- korting op jouw jaarkaart! Klik op deze link voor meer informatie: https://www.golferij.nl/handicap54aanbieding/

Semslanden aanbieding voor Golferij jaarkaarthouders

Speciaal voor alle jaarkaarthouders van de Golferij heeft De Semslanden een aantal prachtige aanbiedingen, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Voor meer informatie over de aanbieding kun je klikken op deze link: https://www.golferij.nl/semslanden-aanbieding/

Koffie/thee & warme chocolademelk… TO GO

Om in deze wintermaanden voor of na het golfen een beetje warm te blijven verkopen wij lekkere warme koffie/thee en warme chocolademelk met slagroom.. TO GO. Je kunt bij de tafel in het clubhuis bij een van onze medewerkers een heerlijk kopje krijgen!

Golferijsimulator nog dicht
 
Helaas is de Golferijsimulator nog dicht. Er mag niet binnen gesport worden. Zodra de maatregelen anders worden, en er weer binnen mag worden gesport, zullen we jullie dat laten weten. Nog even volhouden dus, met de Golferijsimulator en de horeca!