Golfballen met de hand rapen

Naast de kou is het de laatste tijd zo ontzettend nat buiten, dat het heel moeilijk is om de golfballen van de drivingrange te rapen. Omdat de golfkar niet kan rijden door het doordrenkte gras is er de laatste tijd een aantal keren met de hand geraapt. Hiervoor hulde aan de ballenrapers uiteraard, maar soms is het gewoon niet mogelijk de ballen te rapen, er zijn dan wel 10 mensen nodig om alle ballen terug te krijgen. We vragen jullie begrip als de ballen hierdoor een keertje eerder op zijn.
Over golfballen gesproken, einde van deze maand komen de nieuwe golfballen aan. Met dank aan de sponsoren Delifleur, Miko Koffie en TSC Kardinge.


Winnaars maandbeker klassement 2020

Zoals jullie weten houden wij op onze website Golferij.nl het klassement van de maandbekers bij. Mocht je deze gemist hebben, klik dan even op deze link: https://www.golferij.nl/maandbeker-klassement/
Helaas i.v.m. de corona-uitbraak hebben we in 2020 niet alle wedstrijden kunnen spelen. Eind 2020 hadden we nog goede hoop om in maart de laatste maandbeker van 2020 te kunnen spelen, maar alles wijst erop dat dit niet gaat lukken. Daarom hebben we in goed overleg met de wedstrijdleiding en Team Golferij besloten om de winnaars van 2020 uit te roepen.
De winnaar van de categorie Dames is geworden: Monique van der Linden!
De winnaar van de categorie Heren Stableford is geworden: Andre van den Bos!
De winnaar van de categorie Heren Strokeplay is geworden: Geert Hoving!
Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars. Voor alle 3 de winnaars ligt er in het clubhuis van de Golferij een leuke prijs op jullie te wachten.

Hopelijk kunnen we dit jaar weer een aantal gezellige en spannende maandbekers spelen, we zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Houd de activiteiten agenda in de gaten voor de data van de maandbekers. En uiteraard informeren wij jullie via de nieuwsbrief.

Waanzinnige aanbieding loopt nog tot 28 februari

Zit jij eraan te denken om je GVB/Handicap 54 te halen? Ken jij nog iemand die eraan zit te denken zijn of haar Handicap 54 (voormalig GVB) te halen? Of ken jij iemand waarmee jij graag zou willen gaan golfen en de beginselen nog niet vaardig is? Er hebben zich al tientallen aangemeld. Het kan deze maand voor het laatst, want de waanzinnige aanbieding is nog geldig tot 28 februari!
Check de link voor meer informatie: https://www.golferij.nl/handicap54aanbieding/

Oproep Social Media
Dan nog een oproep aan iedereen. Met de huidige temperaturen kan je geweldige foto’s maken van het terrein van de Golferij. We nodigen iedereen uit dit ook te doen en deze te plaatsen op je Social Media-kanalen. Zodat anderen deze foto’s weer kunnen delen.

Maximaal 175 meter slaan
We willen iedereen toch nog een keer erop wijzen dat je bij de Golferij maximaal 175 meter mag slaan. Verder mag echt niet in verband met de omwonenden. Als je met een driver wil slaan kan je een tee halen bij de medewerker in het clubhuis en mag je op de achterste vier afslagplaatsen slaan. Maar ook dan: maximaal 175 meter! We gaan er vanuit dat iedereen zich aan deze maatregel houdt.

Maatregelen
Over maatregelen gesproken, die volgen wij keurig en de horeca is uiteraard nog dicht. U kunt nog steeds wel een koffie to go krijgen. We hopen dat jullie allemaal snel weer welkom zijn in het clubhuis om een drankje te drinken. Aan ons zal het niet liggen!