Openingstijden rond de feestdagen
Wij zijn 1e en 2e kerstdag gesloten, maar wij zijn op maandag 27 december en dinsdag 28 december gewoon geopend tussen 09:30 en 17:00. Woensdag 28 december sluiten wij de deuren tot 2 januari 2022. Wij zijn zondag 2 januari 2022 vanaf 10:30 uur weer open! 

Ontwikkelingen binnen de Golferij
Dat de Golferij een broedplaats is voor golftalent dat wisten we natuurlijk al, maar ook binnen het bedrijf blijven onze medewerkers zich ontwikkelen. Zo is Ronald van Bruggen dit jaar begonnen en inmiddels klaar met de golfprofessional opleiding. Van harte Ronald! Ronald gaat samen met Gerrald alle clinics, golflessen, trainingen, opleidingen, masterclasses en golfactiviteiten geven! Ronald is nu ook te boeken voor privéles of groepslessen via: ronald@golferij.nl of bel/app hem op: 06 52 14 47 52.

Nieuwe acties! Zegt het voort! 
Voor het opleidingspakket NGF Handicap 54 op de Golferij betaalde je in 2021 € 295,- incl. 9% BTW.
TOT 1 APRIL 2022 GELDT EEN FANTASTISCHE AANBIEDING VAN SLECHTS: € 195,-  !!!
Dus ken jij nog iemand die wil gaan beginnen met golf? Ben jij zo enthousiast geworden van de mooie golfsport dat jij je hele familie mee de baan in wil nemen? Stuur dan deze aanbieding door en ga komend voorjaar samen de baan op! Als je iemand weet ga ook jij profiteren! Vanaf 1 januari hebben we de Member get Member actie. Ben jij al jaarkaarthouder van de Golferij en draag jij iemand aan die ook lid wordt, dan ontvang jij 20 gratis tikken! Dat zijn 560 gratis golfballen om af te slaan op onze driving range!! 

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! 
Namens alle medewerkers van de Golferij: iedereen fijne Kerstdagen een gelukkig, gezond en sportief 2022 gewenst! En we zien jullie graag terug in het nieuwe jaar bij de Golferij!