GVB/Handicap 54 aanbieding

De Golferij Eelde – Groningen heeft het hele jaar door mooie acties en aanbiedingen om jou golfervaring nog meer te optimaliseren!
Bekijk hieronder de lopende acties.


Golferij GVB/Handicap 54 aanbieding

Zit jij eraan te denken om je GVB/Handicap 54 te halen? Ken jij nog iemand die eraan zit te denken zijn of haar Handicap 54 (voormalig GVB) te halen? Of ken jij iemand waarmee jij graag zou willen gaan golfen en de beginselen nog niet vaardig is?
Kies dan voor deze spectaculaire aanbieding en wellicht staan jullie samen binnenkort op de golfbaan! Haal je handicap 54 bij de Golferij en ontvang nu €100,- korting op jouw opleiding, en nog eens €54,- korting op jouw jaarkaart!


De aanbieding op een rijtje:
– De Handicap 54 opleiding voor slechts: €195,- per persoon (€100,- korting!)
– 3 maanden gratis jaarkaart Golferij; t.w.v. €54,-
– Minimaal 4 en maximaal 6 personen in een groep.
– Dit betekent een totale korting van: €154,- !

Deze actie is geldig van: 1 december 2020 t/m 28 februari 2021

Meer informatie over de Handicap 54 (GVB) opleiding?
Klik dan op deze link: https://www.golferij.nl/golflessen/clubhandicap-54/

Wil je gebruik maken van de GVB/Handicap 54 aanbieding? Vul dan hier het formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw e-mail *

Onderwerp

Jouw bericht

Door ondertekening van dit aanmeldformulier geeft u toestemming aan De Golferij voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Golferij.