De afgelopen jaren heeft de Nederlandse Golf Federatie (NGF) het golfen vergemakkelijkt. Startende golfers kunnen sneller de baan op en zijn geen half jaar tot een jaar bezig om hun Golf VaardigheidsBewijs (GVB) te halen. De allereerste stap die je maakt is om je golfbaanpermissie te halen, vervolgens je theorie examen en dan stroom je door naar handicap 54. Voor deze laatste stap naar het zelfstandig golfen, hebben wij een pakket samengesteld.

Opleiding NGF handicap 54

Het opleidingstraject bestaat uit:

  • 6 lesuren (6 x 50 minuten) op de Golferij
  • 2 lesuren ( 2 x 50 minuten) op de golfbaan van de Semslanden (18 holes baan)
  • Gratis gebruik van de materialen tijdens de lessen
  • Greenfee Semslanden voor het examen (o.l.v. een PGA golfprofessional)
  • Theorie-examen (opgave via de golfprofessional of aan de bar)

Voor dit opleidingspakket NGF Handicap 54 op de Golferij betaal je normaal €320,- incl. 9% BTW. TOT  1 AUGUSTUS GELDT EEN SPECIAAL TARIEF VAN SLECHTS: €260,- 

Je wordt ook jaarkaarthouder van de Golferij (€65,75 per kwartaal). De Handicapregistratie kost €54,- per kalenderjaar (mede door afdracht van de registratie aan NGF).

Heb je interesse voor deze opleiding neem dan contact op met de Golferij, kom langs in het clubhuis, of met onze Golfprofessionals.
Mailen kan ook naar info@golferij.nl

Meld je aan

Aanmelden voor een van onze opleidingen?

Meld jezelf aan via deze link of kom langs in ons clubhuis aan de Hoppenkampsweg 1 in Eelde.
Meld je aan

Door ondertekening van dit aanmeldformulier geeft u toestemming aan De Golferij voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Golferij.