Golfles volgen in Eelde

Golf is een mooie sport. U kunt er veel plezier aan beleven en u komt op de mooiste plekjes die de natuur u kan bieden op het gebied van sport. Nu bent u een tijdje bezig en u komt erachter dat het een technische sport is.

De techniek beheersen van golf vergroot uw plezier in de golfsport. De golfballen daar krijgen of daar laten landen waar u dat wilt óf een van de vele hindernissen ontwijken op de baan. U ontkomt er niet aan om een stukje techniek aan te spreken om dit voor elkaar te krijgen.

Onze Golfprofessional verstrekt u de golfles die u kunt toepassen in de baan. Lessen inplannen bij onze PGA Golfprofessional Gerrald Komduur, kan via 06-50252943 of gerrald@golferij.nl

Van beginnende golfer – opleidingstraject NGF baanpermissie / clubhandicap 54, de wat meer gevorderde golfer die wil werken aan zijn handicap óf de wedstrijdspeler die niet alleen een hele stabiele factor qua slag wil hebben maar ook wil werken aan course management en/of mentale training.

De Golferij is voor u de plek waar u met al dit soort zaken terecht kunt.

Elke vorm van instructie wordt gegeven conform de richtlijnen van de Nederlandse Golf Federatie en in een laagdrempelige setting waar uw wens bij ons voorop staat.

Mocht uw interesse zijn gewekt, dan plannen wij graag een afspraak met u in om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem daarvoor contact met ons op via het telefoonnummer van het clubhuis 050 – 309 61 29 of stel u vraag via de mail info@golferij.nl.

De eerste stap die je maakt als golfer, is het behalen van je baanpermissie. De Golferij heeft hiervoor het meest complete en voordelige pakket voor samengesteld. Klik hier voor meer informatie over onze NGF baanpermissie opleiding.

De Golferij heeft Gerrald Komduur als PGA Golfprofessional tot jouw beschikking. Klik hieronder om naar zijn lesagenda te gaan.

Lesagenda Gerrald Komduur

Ben je er nog niet helemaal uit of golf iets voor je is? Kijk dan bij de informatie over onze Introductieles.

Tarieven

Golflessen                                    p.p.                                Lesduur


Les voor 1 persoon                          € 36,-                               les van 25 minuten


Les voor 1 persoon                          € 65,-                               les van 50 minuten


Les voor 2 personen                       € 20,-                                les van 25 minuten


Les voor 2 personen                       € 39,-                                les van 50 minuten


Les voor 3 personen                       € 29,-                                les van 50 minuten


Les voor 4 personen                       € 25.-                                les van 50 minuten

Bij afname van een lessenpakket (10 keer de soort golfles) krijg je de elfde les gratis.