Golferij Simulator

De Golferij Simulator

Nieuw bij de Golferij!
Weer of geen weer , De Golferij Eelde – Groningen biedt de mogelijkheid het hele jaar te golfen zowel voor beginners als voor gevorderden en professionals.

De Golferij Eelde – Groningen beschikt vanaf 1 november over een cabine uitgerust met een geavanceerde Sports Coach GPS golfsimulator. Met de nieuwe 3D High Speed Camera techniek loopt Sports Coach Systems voorop in de markt. De highspeed camera geeft in één oogopslag de meest relevante informatie.
Swinganalyse, balsnelheid, horizontale- en verticale vertrekhoek, slagrichting of back- en sidespin, de mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat vrijwel alle facetten van het golfspel te beoefenen en te verbeteren zijn.
Wil je een rondje spelen op één van de mooiste golfbanen van de wereld, dat kan allemaal bij De Golferij Eelde – Groningen!
Onder de mogelijkheden valt onder andere:
– Virtuele Drivingrange
– Virtuele Puttinggreens
– Virtuele Chipping area’s
– Nearest to the pin competities
– Longest Drive competities
– Diverse spelvormen ( stableford, strokeplay, matchplay etc.)


Het hele jaar door golfen
De voorbereiding op de NGF competitie begint eigenlijk direct na het wedstrijdseizoen. Het enige nadeel is dat de weersomstandigheden het dan vaak onmogelijk maken om ideaal te trainen, waardoor de gewenste voorbereiding dan toch achterblijft. Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want De Golferij Eelde – Groningen beschikt over de ideale faciliteiten om de hele winter door te trainen. Teams tot maximaal 4 personen kunnen ideaal trainen en zo optimaal voorbereid het nieuwe golfseizoen in gaan!


Virtueel Putten & Chippen
Voor iedereen die begint met golfen of fit wil beginnen aan het volgende seizoen, en voor gevorderde golfspelers die in de winter hun handicap willen verbeteren. De gebruiksvriendelijke simulator maakt gebruik van een 3D high speedcamera die alle slagen nauwkeurig registreert. Ook is er de mogelijkheid om het putten te oefenen en zijn er diverse andere trainingsprogramma’s zoals driving – en chipping ranges beschikbaar.


Virtuele Drivingrange
Om nog meer uit je golfswing te halen kun je nu gebruik maken van de Virtuele Drivingrange.
Op de Virtuele Drivingrange kun je met alle verschillende golfclubs afslaan en krijg je direct na je slag een volledige analyse van je golfswing. Swinganalyse, balsnelheid, horizontale- en verticale vertrekhoek, slagrichting of back- en sidespin, de mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat vrijwel alle facetten van het golfspel te beoefenen en te verbeteren zijn op deze Virtuele Drivingrange.