Solheim & Rydercup 2

solheim en ryder cupAanvang 12:30 uur
9 Holes – Strokeplay

Na een groot succes in 2016, hebben de Semslanden en de Golferij opnieuw drie Solheim en Rydercup wedstrijden georganiseerd. Spelers van handicap 0 tot en met 36 mogen mee spelen met 1 of meer toernooien. Leden van de Semslanden en van de Golferij, mogen kiezen voor welk team zij uit willen komen. Schrijf je bij ons in, kom je voor ons uit, schrijf je je in bij de Semslanden, speel je voor hun. Vorig jaar heeft de Golferij 2 van de 3 wedstrijden gewonnen en deze eer willen we graag hoog houden!

De wedstrijd gaat over 9 holes, spelvorm is Strokeplay met 75% handicap verrekening. Hulpmiddelen zijn verboden bij deze wedstrijd (wel mag er gebruik gemaakt worden van een afstandsmeter). Oefenen op de baan op de dag zelf van de wedstrijd, is niet toegestaan.

Kosten Greenfee € 27,50,-
Inclusief een hapje en een drankje

Richtlijnen van de organisatie: Kleding etiquette conform de richtlijnen van deze baan. Wedstrijdvorm en condities conform richtlijnen NGF. Wedstrijdleiding deelt de deelnemers in op basis van handicap. Indien er resultaat is geweest uit eerdere wedstrijden kan de wedstrijdcommissie besluiten om het huidige HCP aan te passen naar een reële HCP. Eventueel wordt uw HCP gecontroleerd. We lopen qualifying. Daarvoor gebruikt u de zuil in de parterre van het clubhuis. Een eventuele handicart dient u zelf te reserveren! Het gebruik van een caddy, outside agenty of hulpmiddelen niet toegestaan.

Gebruik maken van een buggy, dit dient u zelf met de baan af te spreken. Greenfree gepast, contant betalen aan de wedstrijdleiding in het clubhuis. Betalingen horeca per individu en in de horeca afrekenen. Wij wensen je op voorhand veel plezier toe tijdens deze wedstrijd!

Je kunt je inschrijven met een actuele handicap en als lid van de Semslanden en/of van de Golferij. Inschrijven kan tot en met donderdag 8 juni. Afmelden kan tot 48 uur voor de wedstrijd, via info@golferij.nl / 06-46879655 

Schrijf je nu in!

Er zijn nog 19 plaatsen beschikbaar!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Deelnemers

  • Rob de Bruin

Datum/Tijd

zondag 11 juni 2017
12:30

Inschrijven

Kosten: €0,00
19 plaatsen beschikbaar

Locatie

Golfclub de Semslanden
Nieuwe Dijk 1
9514 BX Gasselternijveen

Kaart wordt geladen...