Maandbeker juni – Duurswold

GAAT NIET DOOR WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN

Aanvang 12:00 uur Eerder dan normaal
Sluit inschrijving 12:30 uur
Start wedstrijd 13:00 uur 
Shotgun

De wedstrijd gaat over 9 holes, spelvorm is stableford. Hulpmiddelen zijn verboden bij deze wedstrijd (wel mag er gebruik gemaakt worden van een afstandsmeter). Oefenen op de baan op de dag zelf van de wedstrijd, is niet toegestaan.

De wedstrijd kan alleen doorgaan wanneer er minimaal 30 deelnemers zijn !!!!!

De prijsuitreiking zal plaatsvinden direct nadat de laatste flight is binnengekomen.

Kosten Greenfee € 27,50,-
Normaal tarief €30,- Leden van de golfclub Duurswold betalen geen greenfee. Geef dit aan in de ‘opmerkingen’ bij het inschrijven. 

Richtlijnen van de organisatie: Kleding etiquette conform de richtlijnen van deze baan. Wedstrijdvorm en condities conform richtlijnen NGF. Wedstrijdleiding deelt de deelnemers in op basis van handicap. Indien er resultaat is geweest uit eerdere wedstrijden kan de wedstrijdcommissie besluiten om het huidige HCP aan te passen naar een reële HCP. Eventueel wordt uw HCP gecontroleerd. We lopen qualifying. Daarvoor gebruikt u de zuil in de parterre van het clubhuis. Een eventuele handicart dient u zelf te reserveren! Het gebruik van een caddy, outside agenty of hulpmiddelen niet toegestaan.

Gebruik maken van een buggy, dit dient u zelf met de baan af te spreken. Greenfree gepast, contant betalen aan de wedstrijdleiding in het clubhuis. Betalingen horeca per individu en in de horeca afrekenen. Wij wensen je op voorhand veel plezier toe tijdens deze wedstrijd!

Je kunt je inschrijven met een actuele handicap en als lid van de Semslanden en/of van de Golferij. Inschrijven kan tot en met donderdag 22  juni. Afmelden kan tot 48 uur voor de wedstrijd, via info@golferij.nl / 06-46879655 

Deelnemers

Datum/Tijd

zaterdag 24 juni 2017
12:00 - 18:00

Inschrijven

Kosten: €0,00
0 plaatsen beschikbaar

Locatie

Golfclub Duurswold
Roegeweg 2
9629 PA Steendam

Kaart wordt geladen...