Clinics

Wel eens gedacht aan een golfclinic met je vrienden of familie of ben je nog opzoek naar die ene leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Een dagje uit, die naar eigen indeling is in te vullen. Golfen onder begeleiding van een professional en daarna lopen op de 5 holes, borrelen of misschien wel een Italiaans buffet of BBQ. Het is allemaal mogelijk bij de Golferij. Heb je vragen over de mogelijkheden omdat je misschien wel een bijzondere vraag hebt, neem dan gerust contact op met de Golferij via het mailadres info@golferij.nl

Aanvraag Clinic

Ben je op zoek naar een leuke plek voor je vrienden en/of familie en zijn jullie met meer dan 10 personen. Vraag dan gemakkelijk en snel een offerte aan via het onderstaande contactformulier!

Aanvraag Golflesarrangement

Ben je op zoek naar een leuke plek voor je vrienden en/of familie en zijn jullie met minder dan 10 personen. Vraag dan gemakkelijk en snel een offerte aan via het onderstaande contactformulier!

Vraag een offerte aan

Bedrijfsuitjes

Wat moet ik nou weer organiseren? Wat vinden ze leuk? En het mag niet teveel kosten.. Ik wil ook graag een presentatie inbouwen en kunnen we er ook eten?

Ja, dat kan bij de Golferij!

  • Clinics
  • Presentaties
  • BBQ, Italiaansbuffet, lunch en nog veel meer
  • Netwerken
  • Borrelen
  • en nog veel meer.

Om er voor te zorgen dat jij het beste bedrijfsuitje organiseert voor jouw bedrijf, heeft de Golferij genoeg ideeën en mogelijkheden op het terrein.

Vraag snel je offerte aan via het onderstaande contactformulier!

Vraag een offerte aan