Clinics & Bedrijfsuitjes

Wij zijn de Golferij Eelde – Groningen, het leukste golfoefencentrum in het Noorden van Nederland. Wij hebben een grote Driving Range met 15 afslagmatten, 3 prachtige oefengreens voor het oefenen van het putten en chippen, en een prachtige par 3 baan met 5 holes.

We hebben bij de Golferij Eelde – Groningen een uitstekende golfprofessional en 2 enthousiaste  golfleraren om uw golfclinic te begeleiden.
Tevens hebben wij een zonovergoten terras met zitplek voor 40 personen en er is ruimte in ons clubhuis voor nog eens 40 personen. Dus hebben we de capaciteit om ruimte te bieden aan 80 personen.

Wel eens gedacht aan een golfclinic met  vrienden of familie? of ben je nog opzoek naar die ene leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Of zoek je nog een mooie locatie voor jou bedrijfsuitje? Een dagje uit, die naar eigen indeling is in te vullen. Golfen onder begeleiding van een professional en daarna lopen op de Par 3 baan, borrelen of misschien wel een heerlijke lunch, Italiaans buffet, stamppot buffet of BBQ. Het is allemaal mogelijk bij de Golferij!
Heb je vragen over de mogelijkheden omdat je misschien wel een bijzondere vraag hebt, neem dan gerust contact op met de Golferij via het mailadres info@golferij.nl

Wil je extra informatie over Golfclinics, Arrangementen, Bedrijfsuitjes of Feesten en Partijen? Klik dan op 1 van de onderstaande links:

Informatie Golfclinics

Informatie Golfarrangementen

Informatie Bedrijfsuitjes

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de Golferij of heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

    Jouw naam *

    Jouw e-mail *

    Onderwerp

    Jouw bericht

    Door ondertekening van dit aanmeldformulier geeft u toestemming aan De Golferij voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Golferij.