Bedrijfsuitje bij de Golferij Eelde – Groningen

Een bedrijfsuitje/personeelsuitje begint bij het zoeken naar een mooie locatie. De Golferij Eelde – Groningen heeft een schitterende locatie in Eelde – Paterswolde, aan de Hoppenkampsweg 1. Ons prachtige oefencentrum heeft 15 afslagplaatsen op de Driving Range, 3 oefengreens om het putten en chippen te oefenen en een mooie Par 3 baan voor beginnende golfers. Het keurige clubhuis, de gastvrijheid van de medewerkers en de ruime parkeerplaats bieden de ideale omstandigheden voor een perfect bedrijfsuitje!
Wij van de Golferij Eelde – Groningen regelen alles voor jullie tot in de puntjes, zodat jullie op en top kunnen genieten van jullie dag.
Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met het ontzettend leuke golfspelletje kunnen bij ons terecht. Begeleid door onze golfprofessional Gerrald Komduur en 2 uitstekende golfleraren worden de eerste stappen van het golfen duidelijk uitgelegd, gedemonstreerd en daarna uitgevoerd door jullie zelf!
Een heerlijke dag buiten sporten met je collega’s, samen leren golfen, wedstrijdjes tegen elkaar spelen, en als afsluiter een drankje op ons zonovergoten terras. Kortom, een prachtige dag bij de Golferij Eelde!


Bij de Golferij Eelde – Groningen is in overleg (bijna) alles mogelijk, wij bieden ruimte voor activiteiten zoals:

 • Presentaties
 • Vergaderingen
 • Bedrijfsborrels
 • Netwerken
 • Teambuilding

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij de Golferij of heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Jouw naam *

  Jouw e-mail *

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Door ondertekening van dit aanmeldformulier geeft u toestemming aan De Golferij voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Golferij.