Activiteiten

De Golferij organiseert verschillende activiteiten. Van een winter putt competitie tot aan een zomerstart toernooi met BBQ. Onder de vaste activiteiten vallen terugkomende activiteiten zoals onze maandbeker wedstrijden, Golferij Open, Duo golf toernooi, Ladder competitie, ladder putt competitie en speciale toernooien.

  • De Masterclasses

De Masterclasses zijn 90 minuten durende golflessen o.l.v. onze golfprofessional Gerrald Komduur.
Tijdens de masterclasses worden alle facetten van het golfspel behandeld, waaronder: Putten, chippen, de swing, drivers en houten. De masterclasses zijn voor golfers van alle niveaus en zullen op bepaalde data het hele jaar door gegeven worden. Zie het tabblad: “Activiteitenagenda” voor meer informatie en om in te schrijven.

  • De Maandbekers

Vanaf maart 2020 gaan wij weer beginnen met de Maandbekers, deze wedstrijden zullen iedere maand gehouden worden op een andere golfbaan in het Noorden van Nederland.
De maandbekers zijn beschikbaar voor alle jaarkaarthouders van de Golferij in het bezit van Handicap 54 of lager.
Inschrijven voor een maandbeker? Zie het tabblad: “Activiteitenagenda”.

  • Golferij Open

De Golferij Open is het grootste open golftoernooi dat de Golferij jaarlijks organiseert. Tijdens Golferij Open spelen wij 18 holes, en ieder jaar spelen wij het toernooi op een golfbaan waar we nog niet eerder zijn geweest. Deelnemen aan de Golferij Open is mogelijk voor alle jaarkaarthouders van de Golferij maar ook voor niet – jaarkaarthouders van de Golferij. Voor meer informatie zie het tabblad: “Activiteitenagenda”.

  • De inloopochtend

Iedere dinsdagochtend organiseert de Golferij de inloopochtend. Iedereen die naast het oefenen een wedstrijdvorm tegen mede leden wil spelen is van harte welkom om deel te nemen aan de inloopochtend. De inloopochtend is een leuke en gezellige manier om elkaar te leren kennen en samen een wedstrijd te golfen.
We starten iedere dinsdagochtend om 10:30 met een bakje koffie en om 11 uur gaan we de baan op.
Team Golferij nodigt alle leden uit om mee te doen, ongeacht de handicap, iedereen is van harte welkom!

  • De Laddercompetitie

De Laddercompetitie is een wedstrijd van maart tot en met november, waarbij jaarkaarthouders van de Golferij elkaar kunnen uitdagen. De wedstrijd bestaat uit 15 holes matchplay. Inschrijven kan een ieder voor zichzelf doen door een golfballetje met je initialen in de piramide te leggen en aan te geven bij het barpersoneel dat je wilt deelnemen.

  • De damesochtend

Iedere woensdagochtend organiseert de Golferij de Damesochtend. Alle vrouwelijke jaarkaarthouders zijn hier  harte welkom om aan te sluiten. Om 10:00 begint de ochtend met een kopje koffie. En om 10:30 gaat de damesochtend van start en worden er 10 holes gespeeld op de par3 baan van de Golferij.
Na het golfen is er tijd voor een lekker bakje koffie met gebak voorbereid door Rob van der Land.

Laatst bij de Golferij