Activiteiten

De Golferij organiseert verschillende activiteiten. Van een winter putt competitie tot aan een zomerstart toernooi met BBQ. Onder de vaste activiteiten vallen terugkomende activiteiten zoals onze maandbeker wedstrijden, Golferij Open, Duo golf toernooi, Ladder competitie, ladder putt competitie en speciale toernooien.

  • De Maandbekers

Vanaf maart 2020 gaan wij weer beginnen met de Maandbekers, deze wedstrijden zullen iedere maand gehouden worden op een andere golfbaan in het Noorden van Nederland.
De maandbekers zijn beschikbaar voor alle jaarkaarthouders van de Golferij in het bezit van Handicap 54 of lager.
Inschrijven voor een maandbeker? Zie het tabblad: “Activiteitenagenda”.

  • Golferij Open

De Golferij Open is het grootste open golftoernooi dat de Golferij jaarlijks organiseert. Tijdens Golferij Open spelen wij 18 holes, en ieder jaar spelen wij het toernooi op een golfbaan waar we nog niet eerder zijn geweest. Deelnemen aan de Golferij Open is mogelijk voor alle jaarkaarthouders van de Golferij maar ook voor niet – jaarkaarthouders van de Golferij. Voor meer informatie zie het tabblad: “Activiteitenagenda”.

  • De damesochtend

Iedere woensdagochtend organiseert de Golferij de Damesochtend. Alle vrouwelijke jaarkaarthouders zijn hier harte welkom om aan te sluiten. Om 10:00 begint de Damesochtend en er wordt gespeeld op de par3 baan van de Golferij.

Laatst bij de Golferij

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”auto” text_layout=”default” grid_box_color=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”3″ column_spacing=”5″ portfolio_masonry_grid_ratio=”” portfolio_masonry_width_double=”” one_column_text_position=”below” equal_heights=”no” number_posts=”” portfolio_title_display=”all” portfolio_text_alignment=”default” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” filters=”no” pull_by=”category” cat_slug=”” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” pagination_type=”default” hide_url_params=”off” offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” content_length=”excerpt” excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_below_image” scroll_items=”” autoplay=”yes” show_nav=”no” mouse_scroll=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” /]

  • De Laddercompetitie

De Laddercompetitie is een wedstrijd van maart tot en met november, waarbij jaarkaarthouders van de Golferij elkaar kunnen uitdagen. De wedstrijd bestaat uit 15 holes matchplay. Inschrijven kan een ieder voor zichzelf doen door een golfballetje met je initialen in de piramide te leggen en aan te geven bij het barpersoneel dat je wilt deelnemen.